1 Advent

Tänkte se om vi hinner julpynta lite idag ju, Håkan e på tävling, söktävling med brukshundsklubben. Jag passar Glenn, och håller på med min allra sista planering inför imorgon, sen kalas kl 14.00 hos Kerstin för att fira Oskar!
Så ikväll blir det julpynts dax!


Trerätters middag igår:
Förrätt: kräft toast
Huvudrätt: Annas recept, kyckling låda med mango chutney o ris
Efterrätt: Choklad mousse med crisp, serverat med hallon o toppad med lite vispgrädde!

Det var gott detta, alla tre rätterna gjorde jag på 1 timme.....
Vi spelade spel oxå, Kampen mellan Man o Kvinna, men det gick inte så bra, vi visste inte riktigt hur det gick till, och hade inte riktigt ork att sitta o läsa instruktionerna, och Malin fick damp på frågorna!

Trött på praktiken nu, men detta e sista veckan!

Kjam!

Banta

Jag och håkan bantar, vilket går ut på att inte äta när man e hungrig.....? Nej, men Håkan tror att om han inte äter något på hela dagen, bara på kvällen då typ, så går han ner i vikt, ja, jo, det gör han ju,men kroppen tar inte av fettdepåerna då, utan av muskeldepåerna. Kroppen måste ha fett, för att kunna göra sig av med fett!

Var tvungen till att skriva det här, för Håkan vill inte lyssna när jag försökte berätta det.......

Städat hela dagen, nu ska jag laga tre rätters middag!

KRAM

Sov lite länge, och har ont i magen

Blev inget med att jag gick upp tidigare idag...sov i stället!
Sitter nu i knislinge och äter frukost, knäckebröd med hemmagjorda köttbullar på, det e gott.

Va ju på möte oxå igår, lärarnas riksförbund, på grand hotel. Det var faktiskt helt ok, fick en massa roliga saker med, bland annat en ny kalender till nästa år! Rena julafton det ju.

Anders skulle nog komma om ca en timme igen, så då blir det att åka hem och jobba med skolarbete!

Sitter ju hemma i knislinge, så här kommer en balndning med en massa bilder, ingen ordning alls!

Idol nästa Malin???-04


jag, julen -04

Jag och Världens finaste kisse, Quinnie!

Jag och mamma på handbollsmatch i Malmö

Håkans syster-Petra-06

Mamma o Cadau, badar i Åhus i somras

Haha


ONT, det gör faktiskt ont

Ont i ryggen, så spänd inför den sista lektionen som jag ska hålla på måndag! Och automatisk ont i magen, då mina magnerver är på helspänd....Alltid ont i magen då jag e nervös å sånt. Börjar bli förkyld, och helt svullen då jag ska ha mens imon. Allt är kasst nu! Blir ingen skola för mig imorgon, det blir för stressigt, att sitta på victorias lektion, och i princip inte göra nåt...Får gå upp tidigt imorgon så jag kan bli klar med allt annat i stället- (planering+ provrättning, samt damsuga och passa mamma o Anders vovve i ett par timmar, OCH jobba på kvällen).....SUCK!

Saknar Håkan, vi har inte setts så mycket de senaste dagarna...fast vi bor i hop, och imorgon kommer jag inte alls träffa honom, om han inte e uppe då jag slutat, vid elva....det e han nog, det e ju fredag, om han inte somnat i soffan innan dess.....

var och hämtade ut biljetterna idag, till 500 föreställningen i Lund, Jag, Håkan, Petra o Alex ska dit den 19 dec! Det ska bli kul- I love Johan Wester och Anders Jansson! Hipp Hipp forever.



Ute med Nogger i morse ju...här är det lilla yrvädret!
  
Var på badhuset i morse oxå, bastade lite ångbastu, bra för min andning-astman


Efter det- fika sugen...


Hoppas allt blir bättre efter Måndag!
Och jag hinner med allt imorgon, så jag slipper sitta hela helgen!

Är fortfarande lite sur över att jag kunde missa timbuktu!!!! Måste hänga med mer i svängarna,
Men idag har jag iallafall sett nyheterna, Och vill ge en stor Tanke till alla inblande i den nya terror attacken, denna gång i Indien!- att inte allt elände kan ta slut, men tyvärr så tror jag att detta bara e början...

vet inte vad jag ska göra....

så ledsen nu, allt bara hopar sig Så mycket att hinna med, så det belv att jag bara sket i allt! Får sitta hela jävla helgen med detta nu. Och jobba och passa cadou imorgon oxå...  Rätta proven, som jag för övrigt inte riktigt vet hur  jag ska bedömma....och planera den satans lektionen till måndag oxå....FAN, piss skit!

helt lost- ett rent helvete!

Ett nytt ämne att inleda på måndag! "Livsåskådningar utan gud",
ok, jag tyckte att etiken var jobbig! Men detta då???? Måste hålla i inledningslektionen, då vår lärare(Roy) på högskolan ska komma o titta på mig, och bedömma mig! F-n, jag är redan nervös! Och det känns som att det kommer bli skit av allt! Jag tyckte Roy gick jätte hårt på Victoria om hennes lektion! fan oxå!
Och jag som har så jobbigt att ta sån kritik!.....Helt lost e jag just nu!





Arg och ledsen idag!

Så grymt besviken på mig själv, dels för att nedtrappningen av rökningen är långsam...står stilla på 5 ciggaretter om dagen just nu...
Men mest arg över att jag missade Timbuktu igår! Jag hade inte en susning om att han skulle vara här i K-stad ju! Det är fan att man inte har koll på vad som händer, ja, och det med spexet på kåren oxå ju, det misade jag oxå..!

Planering idag + rätta en massa prov!
Har precis varit ute och rastat Nogger en runda. Och så ska jag iväg och köpa lite frukost nu, vi har typ inget hemma,  och efter det till badhuset, bara för att bada bubbelpool och basta! Har så ont i hela kroppen efter träning igår ju!
Tänkte festa med en coca cola idag oxå, bara för att det snart e helg!

Kram, från en lite irriterad Sara idag!
- jävla cigg!

LillLördag

Lille patteklämmar dagen, som Gert Fylking säger. Jag sitter är och firar med en Coca Cola på Burk.
Har varit och tränat med Malin oxå, kom precis hem, först tränade vi Core, sen lite i gymet..med basta och duscha tog det 3 timmar...hehe, tiden bara försvann från oss!

Köpt ny vinterjacka idag, har haft min gamla, som jag köpte i USA, sen 04...den e lite sleten nu. Sen har jag en sport vinterjacka och en ut och gå i skogen jacka. Så den jag köpte idag är en lite mer vardaglig fin jacka.

Imorgon e jag ledig, men har fullt upp ändå, har en massa prov att rätta, Mina elever skrev jätte mycket, tror det var nån som skrev typ 13 sidor....
Imorgon ska jag på en föreläsning oxå på eftermiddagen, 16.30-18.30 på Grand Hotel. Sen börjar jag jobba 18.30...lite tajt med tiden där, men det var ok för gunilla att jag kom lite sent.

Känns som om alla är ute o festar idag, det hade jag oxå velat....iallafall gått på spexet på kåren, men att det var idag fick  jag reda på typ nu...när jag läste sofies blogg...känns som man inte har koll på såna grejer när man har praktik ju.

  Kram!

Den 25 smäller det!

Just det LÖN idag oxå ja, får se hur långt den räcker....Några Julklappar kvar ju..
Ringde Anna innan, skulle ha ett recept på en maträtt som hon o Martin bjöd på då vi var där på middag för ett tag sedan. Super gott var det, en kyckling rätt-Anna kan hon! Tänkte bjuda mamma, anders o malin på det på lördag! Lite middag här hemma då ju.....

Anna o Martin!

Batman i badkaret himma hos maauulin.. 

Tid

Ehhh, ja, fick frågan-vad var det som tog sådan tid med badrummet?

Vi bor ju i en egen lägenhet, alltså ingen hyreslägenhet...så det är ingen som kommer och fixar det bara så där....och skulle man ha det skulle det ha kostat runt 80-90.000...

Ja, jo, vi började plocka ut grejerna vid semestern, så vecka 28, så tänkte Håkan att han skulle börja fixa med det under semestern, men så kom vi på att, hmmm, rörmokarna borde ju oxå ha industri semester ju..Och det har dom ju, så då kunde vi inte fixa med golvbrunnen, (för den var tvungen till att flyttas) innan något annat kunde göras, efter ca 7 veckor hade dom tid att komma, efter semestern då....
Så efter det fick vi besked om att vi behövde en murare, för där hade typ varit kakel i halva badrummet och vägg i halva, (lite krångligt att förklara). Håkan ringde runt till några olika murare, efter 3 veckor hade ingen av dem hört av sig igen, fast att Håkan ringt och påmint dem....Men, Håkans Chef hade gjort detta innan så han lovade att hjälpa till, men då håkans chef är egen företagare, tog det ca 4-5 veckor innan an hade tid att undvara en helg till detta. Så på denna vägen e det.....

Därför är man så GLAD nu när det är fixat!

Puzz o Hej

Badrummet e färdigt nu!

Blev så fint!

Var en runda på ekohallen idag, köpte ett spel. Kampen mellan man och kvinna. Vi spelade det i sommras i stugan, då Anna och Martin var på besök. Dom hade det spelet med sig, och det var ganska roligt.

Badrummet:



kallt

Idag har det varit kallt, kom lite snö oxå idag, men bara lite här i stan...

Ciggaretter- 5
Går sådär.....men denna gången känns det bättre, känns som jag kan klara detta!

Idag har jag städat, dammsugat och tvättat golvet. Tvätta hann jag oxå med, nästan allt. Har en tvätt tid på lördag oxå. Och så har jag bäddat rent i sängen. Ska bli mysigt att gå o lägga sig sen.
Håkan har minsann rengjort ena akvariet idag, duktig e han. Har ju blivit lite si och så med innan, då vi inte haft nåt badrum.

Känns så skönt att vi börjar få lite i ordning här hemma nu, har ju varit så upptällt med alla grejer överallt.

Höll en lektion idag, repetering inför provet.
Just nu håller jag på att utforma provet till mina elever, det ska dom ha på Onsdag, jag vet ju inte riktigt hur min handledare vill ha det. Men han sa att jag själv fick bestämma, och imorgon tänkte jag få lite hjälp med utformningen av det hela.

Snart hoppa in i duschen, skönt med en varm dusch nu!

Vårt akvarie, det stora

Söderport, där jag gör min praktik

New York! I love, and Miss it!

trappar ner..

Lördag- 8 ciggaretter
Söndag- 4 ciggaretter

Går framåt!

Att Övningsköra!

Idag har jag och lillasyster Hanna varit och övningskört! På Näsby industri område. Hon var så duktigt.
Fick lite mat hemma hos Pappa efter det.



Festen igår var lyckad, många som drack för mycket! haha, sen hade vi dansbandskamp. En lek som Anna O Martin hittade på, man skulle vara i lag och så spelade dom låtar med dansband, och vi skulle gissa. Både vad låten hette och vilka det var som sjöng! Men mitt lag inte, det gjorde carros lag, dom hette "Richardo and the chickas".

Är det fler än jag som får elektrisk hår nu när det börjar bli kallt ute???? Nån som har något bra tips, nåt bra shampo mot detta eller nåt....?

Nej, Nu har jag skolarbete att fixa med.... sen ska vi hem till Alex o Petra och käka lite mat.

Puzz o så


Jag och Carro

Nya ciggen, morotsstav!

Anna och Sofie visar hur det ska gå till.....

Allsång!

Allra första gången Carro sjunger karioke.....

Duschat Hemma Idag!

Yes, har duschat hemma idag! Första gången på många månader, badrummet är inte helt färdigt än, bara några små saker kvar. Men man kan gå på toa, man kan tvätta händerna, och borsta tänderna och man kan duscha där! Det räcker för mig det!

Just nu är vi hundvakt åt vår Granne Tonnis vovve, Nogger

Så söt han e! Lite bus blev det med Glenn oxå...
Nogger o Glenn

Malin var hos mig innan jag skulle jobba på Torsdagen, vi spelade lite Buzz! Vi skulle egentligen träna, men efter spinningen i Onsdags, så orkade vi inte, kan ju inte träna för mycket ju! Så det blev te och varsin sockerbulle och spela lite Buzz på Playstation 2.


Nu ska vi snart ut i skogen en runda med hundarna, blir en liten lagom runda så Nogger orkar hänga med! Sen ska vi till ekohallen och köpa en hylla till badrummet, sen FEST ikväll hos Anna O Martin! Ska bli kul!
Det kommer bli lite jobbigt ikväll oxå, för jag har Slutat röka nu, har jag bestämt mig för! 
Vaknade i natt, och kunde inte andas, jag väckte Håkan, för jag trodde allvarligt att jag skulle dö, för jag fick ingen luft. Så blev jag ledsen oxå ju och hetsade upp mig, och då var det ännu jobbigare att andas. Efter lite Astma medicin och Frisk luft på balkongen kunde jag gå och lägga mig igen, men det hela tog ungefär en timme...Så Nu får det vara NOG, ska klara mig utan den där j-vla Ciggen!

Puzz o Kram

Äntligen Fredag

Var i skolan en lite runda idag, på lite handledar samtal. Gick bra
Rörmokaren var i tid i morse, Prick 07.30 plingade det på dörren, tur man gick upp i tid! Skulle göra lite planering i morse tänkte jag, då jag ändå var uppe så tidigt, men fick ingen ro då rörmokaren sprang fram och tillbaka, så jag åkte till jobbet och satte mig med mina papper en stund, där är ganska lungt på Morgonen.

Är hemma i Knislinge just nu, passar vovven lite, Och väntar på Mamma att hon ska komma hem från jobbet. Snacka lite o dricka kaffe.
Ska bli såååååå spännande att få komma hem sen och se hur långt rörmokaren har kommit, i morse sa han att vi antagligen skulle ha dusch till helgen! Jippi! Vad skönt, har levt utan dusch i snart ett halv år..(från 29- fram till nu)..börjar lukta lite illa nu ju....haha, nej men ska bli skönt att kunna när man vill, och inte behöva åka iväg och duscha!

Ikväll tänkte jag mysa med min Håkan och laga god middag, kyckling file och klyftpotatis o bearneisås! MUMS! Och doddidoo på Teve, efter det sover vi nog båda i soffan....

Fest på Lördag ja, sååå kul det ska bli, Håkan ska oxå med, Kul att få festa ihop, bara han inte blir föööör full, det är alltid jobbigt med Fulla människor!


Sitter ju hemma i Knislinge, hittar en massa roliga bilder på Mamma o Anders data, har kommer några, en faslig blandning!

Malin och Mamma!


Jag i Randers, Danmark på BonJovi Konsert, gott med mat!

Ellie och Kate, Barnen jag tog hand när jag bodde i USA, 2003-2004

USA-2004

Precis hemkommen från mitt år i USA, så glad jag var att få komma hem igen!
Augusti -2004

Jag och Malin-2004

Allt för denna gången! Puzz hej

Torsdag Kväll!

Har kommit hem från jobbet precis.
Jobbade med milifer, det är alltid skönt, blir klara ganska snabbt då.

Det var just det här med skitsnack som jag har talat om ganska mycket! Det är otroligt vad snabbt saker kan sprida sig egentligen! Jessica ringde o beklagade sig lite idag. Det var om en grej som jag inte orkar skriva om här. Men i detta fallet var det mitt fel att det blev som det blev (tycker jag)! Skillnaden från vissa andra är att jag står för det som jag har sagt och ljuger oftast inte om vad jag sagt heller! Det hela löste sig, eller ja, det kommr lösa sig senare vet jag iallafall!

Var ju på spinning igår....ajajaj, ont i rumpan nu! haha

Då var det klart oxå att jag kan gå på Julfest, bara jobba 12.00-16.30 den 6 dec. Cilla tyckte inte att spelade henne så stor roll om hon fick jobba till 21.00, och då komma lite senare till Festen! Det var ju bra för mig!

Var i stan en runda idag, köpte en lila kjol på JC, jätte fin, den ska jag på mig på Lördag då det blir fest hos Anna o Martin! jippi!

Så, då måste jag snart gå o lägga mig, Rörmokaren kommer 07.30 imorgon bitti, ska ju helst ha kläder på dig då iallafall! Hehe
Natti Natti


Jag och min nya vän sen i sommras, Bonde Fredrik! Ja, jag vet hur avundsjuka ni e på mig! haha

Happy Happy Happy!

Lektionen idag gick jätte bra! Handledaren sa att jag skulle vara stolt över mig själv för det gick så bra.
Sååå glad jag blev! Det enda han hade att klaga på var min tavel teknik, alltså hur jag använde mig av tavlan, jag fick inte plats för jag började skriva typ i mitten av tavlan...haha, får öva på det där.
Ledig imorgon, lite lanering att göra och så ska jag jobba på kvällen.

Var i stan en liten runda innan, köpte jul öronhänge och ett rött armband, till julfesten på jobbet, just det måste ringa Cilla o bestämma vem som ska jobba, och till JK.

Hade fått en faktura från Videomix, där det stod att jag lämnat filmer för sent, 140 kr skulle det kosta mig, Jag blev lite fundersam över detta, då jag tyckt att jag lämnat in dem i tid. Och att det stod Videomix på fakturan, då det nu heter Hemmakväll ju....(nästan över ett år sedan dom bytte namn). Så jag gick dit, och det visade sig att jag lämnat dem lite försent, en timme för sent! Dom ska ju tydligen vara inne innan kl 18.00, den dagen man ska lämna tillbax dom...grrr, jag som trodde man fick lämna dem vilken tid som helst under dagen...Jaja, så jag blev av med 140kr!


Nu ska jag snart iväg och träna med syster, blir spinning idag, spinning lätt.....



Kram o sånt

Utmanad

(Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg). Utmanad av Linda!
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utamana 7st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1, Älskar komedi filmer
2, tycker inte om att laga mat när jag måste
3, Är egentligen en kattmänniska, fast att vi har hund
4, Malin är min absoluta bästa vän (lillasyster)
5, Gillar att vara naken hemma, ibland, mest när jag sover
6, Älskar att ha sex på förbjudna platser..
7, Önskar att jag hade haft bra kondition

Kramizzz 

Detta får man prova tror jag!

För två personer  -Chai te

- Börja med att koka upp 7 dl vatten i en liten kastrull.

- När vattnet börjat koka lägger du i tre tepåsar (lipton yellow).

- Efter ca 3 minuter häller du i 5 dl mjölk och direkt efter 1 bit färsk eller torkad ingefära, 1 bit kanelstång, 4 kardemummakärnor och 5 nejlikor.

- Låt de koka i 10 min på låg värme. Då var det klart, tillsätt gärna socker




Nu blir det snart Desperate HouseWives! Jippi! I Love it...


Tisdagkväll

Planering snart klar! Yes!!!!

Igår lättade jag mitt hjärta för en person, som jag aldrig trodde jag skulle bli vän med, det är otroligt vad skitsnack kan göra!  Nu känns det bra iallafall.

Håller på att laga mat just nu, ni kan aldrig gissa vad jag ska laga...haha


Ska sluta röka hade jag tänkt mig, snart, inte jätte bra att röka när man har astma! Vaknar på nätterna ibland och kan inte andas! Måste bara sluta snart.

Håkan är för gullig ibland, för ett tag sedan sa han att han höll med en överraskning till mig..Jag fick den sen när han var färdig med den, en mugg som han gjort själv!  Eller ja, det som står på den.

Så söt han e! I Love You!

Färgade håret häromdagen, blev lite för mörkt...men det ljusnar ju lite när man tvättar o så ju....hoppas jag! Känner sig lite blek i så mörk hår! Blek o fet! hehe



En gång till...

Så sitter jag här och håller på med en ny planering! Nu inför Onsdag.
Är förvånad över hur tråkigt det är...Tror att det har att göra med ämnet...etik, blä!
Hade varit sååå mycket roligare med Islam, eller judendomen, eller hindusim, ja, egentligen vad som helst utan detta som jag gör nu!
Jaja, bara onsdag o måndag kvar. Måndagens lektion är bara lite repetion och en liten uppgift. 

KRAMIZZAR till alla underbara!

 

Hey

Pratade med Stina innan, hon hade ringt, då jag var i skolan. Hon ville bara meddela att hon hittat lokal, til Bamse- Festen!!!! Hehe i Februari blir det minsann feste
Skojsigt det ska bli!



Jag, Malin och Glenn hemma hos Stina i Lördags!

DHW

DHW-Desperate HouseWives!
Går ju i repris på eftermiddagarna, vid två tiden...Såg precis det bästa programet som någonsin gjorts! Jag grät som bara den....Så sorligt, men ändå ett av de bästa avsnittet som berör en.
Det är det avsnittet där det är en kvinna, vars man har bedragit henne, och hennes man jobbar i snabbköpet, hon går dit och tar folk som gisslan, bland annat Julie och Lynette. Lynette blir skjuten och Lynettes mans föredetta (hon med dottern Kayla) dör....
Se detta program om ni ej sett det...tror det är i slutet av säsong 1 eller 2.....kan kolla upp det.....


Hade min lektion idag, det gick väl ganska ok....Handledaren hade lite att klaga på dock, strukturen kunde varit bättre...det håller jag med om....Men ja, annars i det stora hela var det ok!

Så idag blir det ny planering att göra, till Onsdag! Tänkte jag skulle börja nu, så jag inte behöver sitta hela denna kvällen oxå, Vill ju hinna umgås med Håkan oxå ju.

Just nu längtar jag till Julfesten på jobbet! Ska bli såååå kul!


Puzz

Etik skit

Gillar inte alls att behöva undervisa i etik o moral.....fattar inget själv ju!!!!!!
Planeringen går åt helvete!
Och imorgon ska jag hålla i lektionen.....hur ska detta gå??????????????

Jobbe helg!!!!

Tycker det är tråkigt att jobba just nu, speciellt när man har så mycket annat!

 Haha, Malin och Nilla på jobbet!

Malmö

Visning i malmö igår! Hos Emelie på frosörskolan.
Det var kul. Jag åkte dit redan vid tre tiden, shoppade lite, på Gina Tricot!!!!!!!!
Åkte med emelies föräldrar hem, skönt att slippa ta tåg igen, jo, det är ju ganska skönt att åka tåg egentligen, men hålla tider o fixa biljett å sånt, lite jobbigt då man ej är van vid det.

Skulle ha träffat jossan oxå i malmö, men hon var tvungen att jobba, kunde ju ha hälsat på henne på jobbet, men vet inte riktigt var kronprinsen ligger o så ju, ta buss o greja, jag hittar inte så bra i malmö!

Lördag idag-har jobbat 16-21 idag, lite folk, lite å göra, tråkigt!
Jag o Håkan var hemma hos Stina i förmiddags och hjälpte henne att sätta upp lampor, eller ja, håkan hjälpte till, jag färgade håret...hehe

Kolla lite teve nu med håkis, sen upp o jobbe imorgon igen! Suck....

Puzz natti

   



  Emelie kill och tjej modell
modell och Emelie

Himma

jaaa, har ju varit hemma en stund nu....var o dushade hos Malin efter jobbet!
Måste sova nu...
Har ont i magen....
Trött

puss natt

Torsdag

Har precis varit en runda i skogen med Glenn, vi måste verkligen öva på att gå i koppel! han drar som f-n.
Inkallning är helt ok, han kommer när man kallar, jag fuskar lite med godis i fickan.

Håller på med min planering just nu....känner mig lite lost! Svårt med Etik ämnet ju!
Ska ha dom på måndag ju. Men min handledare vill ha planering idag.

Göra klart planering nu!
Sen vila lite i soffan i väntan på Håkan (han e i Tyskland ju) och i väntan på att gå o jobba, 18.30-23.00

Puzz hej

Lite sommarbilder att värma sig med i höst rusket!!!!







Happy times på Liseberg, sommar-08

Onsdag kväll

Ha varit o tränat med syrran precis. Gött det!
Basta o duscha o sånt...haha


Imorgon blir det sovmorgon, får se när Glenn väcker en...hoppas han vill sova länge!!!!
Har bestämt mig för att ta det lungt imorgon, bara göra planeringen, för den måste göras och mejlas till min handledare!
Idag var det FN-rollspelet på söderport ju. Det var intressant att titta på. Så duktiga dom var, och stiliga! Så uppklädda o fina. Den klassen som jag ska ha i etik representerade USA, och på fredag ska jag och victoria dit o se själva slutet. För det hela håller på i 3 dagar!


I helgen ska jag jobba- lördag och söndag. På lördag ska jag jobba 16-21, och på söndag 9.30-15.

Puzz o natti natti på er!


varför sååå trött?

Hela tiden just nu verkar det som.
Vill gå och lägga mig en stund nu! Men vet att det finns en massa grejer som måste göras, plocka undan tvätten, diska osv...och då kan jag inte somna på samma sätt! Vill ha allt gjort så man kan vila sen....tror jag går och lägger ihop tvätten nu, och diskar! Det är dom sakerna som stör mig just nu!

Imorgon ska Håkan till Tyskland, Så jag e ensam hela dagen- men ska vara hundvakt åt Glenn! Lite planering att göra imorgon och sen ska jag jobba några timmar, 18.30-23..

Ska bli kul att åka till Malmö på fredag- fika lite med Josse oxå, så jag tänkte jag skulle åka dit vid tre tiden, fika lite med henne, kolla lite shopping och sen till Emelie på hennes skola.

Just det tvätten var det nu ja......blä!




Min Håkan o jag

Mycket kul




Denna helgen avklarad
Det gick bra att passa Linnea i lördes, men julmässan var inget över sig. Tråkiga saker att titta på...mest handarbete.

Håkan hjälpte mig att fixa vinterdäcken på bilen, ville ju ha det inför resan på måndagen!


I lördes så var vi ju hemma hos Anna o Martin, det var skojigt, GOD mat och lite spel, fast jag var grymast på "när o fjärran" spelet! Eller hur Anna?!
Tack för en trevlig kväll!
Så i söndes var jag och Malin hemma i Knislinge på förmiddagen, för att fira Anders lite, sen åkte jag o Håkan hem till hans föäldrar på middag, och senare på kvällen var vi hemma hos min papps.

Ullared i Måndes! Mycket shopping blev det...! men det var skoj. Vi var fem pers i bilen, fick precis plats med allt!
 
Praktik idag, lång jobbig dag! Men imorgon är det FN-roll spel, i aulan. Skolor från hela landet kommer och eleverna ska agera FNs generalförsamling. Alla klasser som e med ska representera ett land. Eleverna har verkligen pluggat stenhårt inför detta. Ska bli kul att få vara med som observatör, Vi fick kravet att vara strikt klädda! Så jag får fram med fin kläderna.

På torsdag måste jag planera inför kommande vecka, börjar bli nervös inför att hålla lektioner, var så länge sedan sist.
Och på Fredag ska jag till Emelie i Malmö. Ska bli roligt med visningen. Tror jag åker tåg dit, det är skönare och billigare!

Måste bara berätta en sak som hände idag, hade glömt sätta mobilen på ljudlös! Helt plötsligt ringer det mitt under lektion, med alla eleverna, och jag tänker- åhh det är nån som har samma ringsignal som jag- men efter en liten stund insåg jag att det var min! Kanske inte så bra när man e lärarkandidat....hehe


Linnea o glenn


Stor shopping-liten bil

        
 Lena                               lite grejer                            två fina klänningar

Helgen

Idag är det fredag, väntar på håkan, han är och duschar hos sina föräldrar, men nu är badrummet snart färdigt!!!
Förhoppningsvis nästa vecka, jippi!


Tänkte vi skulle beställa lite kebab ikväll, så sugen på det! Och bara slappa i soffan, titta på Dobbido och film! Mys!
Imorgon blir det fullt upp, håkan ska sätta på vinterdäck på min bil, och vid tolv tiden ska jag hämta Linnea (Håkans syster barn) Tror hon e 8 år, ska köra henne till funky kids på friskvårdshuset, för Ulrika, (hennes mamma och håkans syster) har jobbat natt, och ville sova lite.
Då e det klart man ställer upp ju.
Ska hämta henne efter dansen oxå, vi ska på Julmässa på Yllan, med min mamma o min moster. Det tyckte Linnea skulle bli kul.
Jag har aldrig umgåtts med henne så själv innan, så det ska bli kul!

Linnea o Rix


På kvällen ska jag o Håkan hem till Anna o Martin-lite middag och spela sällskapsspel!
 Martin o Anna

Söndag, fullt upp! Fars-dag ju!
Tre pappor att fira oxå. Ska hem till knislinge på förmiddagen och fira anders, min styvpappa med frukost och paket.
Klockan två är vi bjudna hem till Håkans föräldrar på middag, fira hans pappa.
Och på kvällen vid sex tiden hem till min Pappa o fika

I´m blessed I have 3 dads!

Hoppas er helg kommer bli lika rolg som min ska bli!

Puss hej


Om du lämnar mig nu...

Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny, det är rätt mycket med mig
själv precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tid över för mig själv som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa
om en främling lika tillitsfull som du

Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnar mig nu
Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden
som vi har vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat
som jag varit med förut nånstans jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd
ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu


















Ha, hittade lite gamla inlägg från Lunarstorm...

Det är ju år och dar sedan an använde lunarstorm senast...känner nog ingen som har det mera!
Var där inne idag av en slump, hittade lite gamla inlägg där....vad dåligt man mådde ibland....


-Du e väl en tjej som alla andra!
jo, känns ju bra att veta att man e som alla andra...vill ju absolut inte vara nån speciell!
bara Sara...hon som egentligen inte finns!

life is a dream....a nightmare



-Kan man vara kär i själva känslan att vara kär???
I så fall e jag nog det!

E kär i allt o alla verkar det som......Fan!!!
På lördag ska jag göra bort mej.....på banken......som alltid!!!!




-Jag sitter på ett berg, du sitter bredvid mej och du håller min hand.
Plötsligt vänder du dit ansikte mot mig och säger:
-kommer du alltid att älska mej?
En tår rinner nerför min kind och blir en droppe i havet, jag pekar ner mot havet och säger:
-Den dagen du hittar droppen igen, ska jag sluta älska dig.

Till min vän Andreas...du finns för alltid i mitt hjärta...tack för att du e min vän...
Vad skulle jag gjort utan dej...

Aldrig igen





Aldrig igen
Nej, du kan inte förstå hur ont det gör
aldrig kommer jag att kunna glömma, aldrig kommer
mitt hjärta att bli helt igen.
Märkena kommer sitta kvar i all evighet.
jag kommer aldrig att kunna låta någon komma nära,
nej, aldrig så nära igen

Hjärtat krymper
Själen gror

Skriken tystnar aldrig, såren slutar aldrig att
rinna av blodets vatten
trösten finns i det salta tårarnas goda smak

Hjärtat brinner
Själen har blivit till aska

Det enda som är kvar nu är tanken som tänker,
som smider otäcka planer på livets slut.
ett slut som kanske är början på livet.
Men aldrig vill jag leva igen, bara blunda och aldrig mer kunna se eller höra.
Förstår du?

av: Sara holmgren -03

When you wish upon a star

I picked a star to wish upon
From all the stars abowe...
And closed my eyes and make a wish
To send you all my love

So look up at the sky tonight
And fine one special star...
the one that holds my wish to you
No matter where you are

And when you see that special star
My wish will come to you
For stars where made to wish upon
And wishes do come true
Aldrig igen


Snart helg

Så skönt att man snart e ledig, en hel helg!
jobbigt med praktik ju, inte van vid så intensiva dagar. Min handledare gillade inte riktigt min planering...
"ser generellt bra ut"....jaha, inte så bra då..eller? Får väl göra lite ändringar. Jag ska hålla i en kurs själv, om etik!
Svårt ämne tycker jag.
Någon som har något bra moralisk dilemma, om rätt o fel? Hjälp gärna mig i så fall!

Avslutar med en lite rolig historia!  Den e klokren tycker jag!
Ska börja jobba 18.30, så ska snart iväg till jobbet!

Till mina blondin vänner! Hehe
En blondin ringer till sin pojkvän och säger:
Kan du komma över och hjälpa mej. Jag har ett jättepussel och jag kan inte komma på hur jag skall göra.
Hennes pojkvän frågar:
Vad skall det bli när det är färdigt då?
Enligt bilden på lådan skall det bli en tupp.
Pojkvännen bestämmer sej för att gå över och hjälpa henne. Hon släpper in honom och visar alla pusselbitarna på bordet. Han tittar på bitarna en stund.
Sen tittar han på lådan.
Så säger han:
För det första, det spelar ingen roll vad vi gör. Vi kommer aldrig att kunna sätta ihop de här bitarna till något som liknar en tupp.
Han tar hennes hand och fortsätter:
Nu tar vi en kopp kaffe, han suckar djupt, sen stoppar vi tillbaka alla Corn Flakes i paketet igen
 Haha, två före detta blondiner!!!!
 hehe, en till då!!!!

Puss hej

Yessss, He did it!!!!

Han vann han vann han vann han vann han vann!!!!!
I love USA 2009!

Usa kan nu bli ett land igen, där det är folket som är det viktiga! Och inte krig och elände!

Obama power!

Heja heja

Heja Obama inatt!
Tummen upp för demokraterna!
Måste vara skönt för Amerikanarna att få slippa Bush!!!

Hoppas hoppas hoppas han vinner!



Puss hej

Kvinnor!

Är du husmor eller riktig kvinna???    


Husmorstips 1:

Tryck en liten skumgodis i botten på glasstruten, så rinner inte glassen ut.
Riktiga kvinnors tips
:
Sug ut glassen genom botten på struten, förmodligen ligger du
ändå på soffan och äter den.

Husmorstips 2:

För att hindra potatisen från att gro, lägg ett äpple i potatispåsen.
Riktiga kvinnors tips
:
Köp pulvermos, det håller ett år.

Husmorstips 3:

När det står i kakreceptet att du ska strö kakformen med ströbröd,
använd lite kakmix istället, så blir det inte vita fläckar på den färdiga kakan.
Riktiga kvinnors tips
:
Gå till bageriet. De kan till och med dekorera kakan åt dig.

Husmorstips 4:

Om du råkar salta maten för mycket under kokningen, lägg i en skalad potatis, som suger upp överblivet salt ur maten på ett ögonblick.
Riktiga kvinnors tips:

Om du saltar maten för mycket under kokning, så tråkigt då. Upprepa
efter mig Riktiga kvinnors motto : Som jag lagar maten, så äter du den
och så vill du ha den..

Husmorstips 5:

Linda in sellerin i aluminiumfolie när du lägger den i kylskåpet och den
håller sig färsk i flera veckor.
Riktiga kvinnors tips:

Selleri? Aldrig hört talas om.

Husmorstips 6:

Pensla pajskalet med lite vispat ägg för att göra den glansig.
Riktiga kvinnors tips
:
På de frysta pajförpackningarna står det inget om pensling med ägg,
alltså behövs det inte.

Husmorstips 7:

För att bota huvudvärk: Ta en lime, dela den i två delar och massera din panna med dem. Dunkandet försvinner.
Riktiga kvinnors tips:

Ta en lime, blanda den med Tequila. Kyl och drick. Du kanske fortfarande
har huvudvärk, men vem bryr sig.

Husmorstips 8:

Släng inte överblivet vin. Frys ner det till iskuber för kommande grytor och såser.
Riktiga kvinnors tips:

Överblivet vin ?????

Första dagen avklarad, och jag fick ett mail....

Då var första dagen gjord! 
Det var roligt, men nu är jag såååå trött. Massa nya intryck att ta till sig idag ju.
Åkte buss till söderport, haha, längesedan man åkte buss ju, men det är nog lika nära att gå eller cykla. Tänkte faktiskt att jag ska cykla i slutet av veckan, nu de närmaste dagarna kan jag inte det, för mattläggarna är här och pysslar redan vid 07.30....det gäller att vara uppe och påklädd innan de kommer innanför dörren!

Fick ett jätte efterlängtat mail i går! Det var från Magda i USA, så roligt att få höra av henne igen.
Jag umgicks mycket med henne när jag bodde där, sen var jag o håkan (eller mr H, som dom kallar honom,hehe) och hälsade på i september förra året (2007). Magda och hennes kille William är från Brazilien, och har bott i USA i ca 10 år.

Hon berättade att hennes mamma som bor i Brazilien hade dött, av cancer, men att hon precis den veckan som hon dog, varit hemma i Brazilien och hälsat på henne, och att de åkte hem den 17 juli, och hennes mamma dog den 18juli. Så hon fick säga hejdå till henne, hon var mycket sjuk.
Så, berättade hon en mycket glad nyhet oxå! Att hon och william ska ha bebis. så glad jag är för deras skull! Magda är över 30, så det var efterlängtat!
Så nu e det bara till att spara pengar så vi kan hälsa på dem igen, hon är i 7 månaden så hon ska ha i januari! Håkan tyckte det var jätte roligt att vara i USA hos dem, och han och William gick jätte bra ihop.

Så här avslutade hon sitt mail till mig= Don't forget, no matter how long it takes to write, you have a big place in our hearts, we miss you, and take care. Friends forever, no matter what!
- hon är en av mina bästa vänner, jobbigt att hon ska bo i USA....

Nu ska vi snart äta, korv stroganoff blir det idag. Sen ska jag gå och lägga mig tidigt! Ska ju upp tidigt imorgon oxå.
Puzz o kram

Lite bilder från USA, när jag och håkan var där och hälsade på.


William o Magda

Söta Malin

Malin o jag ju
 Malin studentfotografering
Den äldre och en yngre

Att sakna

Min lilla mys, som inte gjorde en fluga förnär.
Så go och så söt var min lilla Quinnie.
saknar dig liggandes vid min sida om nätterna
Älskar dig/ till min älskade katt



Tänker bland på döden, varför gör man det? Ibland är jag rädd, kanske inte så mycket för att jag ska dö, men för att de som jag älskar ska dö....

Om den dagen kommer.....
Då min kropp ligger vit på ett sjukhus.
och läkarna fastställer att min hjärna inte längre fungerar.
Ge då mina ögon till en man som aldrig sett en soluppgång,ett barns ansikte eller kärleken i en kvinnas ögon.
Ge mitt hjärta till någon som vars hjärta bara givit honom endlösa dagar av smärta.
Ge mitt blod till tonåringen som just drogs fram ur bilvraket så han får leva och se sina barn leka.
Ge mina njurar till en människa som dag efter dag är beroende av maskiner.
Ta mina ben, varje muskelfiber och nerv ur min kropp och finn en metod som gör det möjligt för ett invaliserat barn att gå.
Utforska varje skrymsel, ta mina celler om så behövs och odla dem så att en stum pojke kan heja på sitt favoritlag och en döv flicka kan höra regnet smattra.
Bränn det som blir kvar av mig och sprid askan med vinden.
Om ni måste begrava något av mig begrav då mina fel,mina misstag och svagheter  och fördomar.
Ge mina synder till åt djävulen och min själ till gud.
Om ni händelsevis vill komma i håg någonting av mig gör det genom ett vänligt ord till någon som behöver det.
/hittade denna på Internet, den e fin!

Älskar er! Kram Sara

Love you

Idag ska man hedra de som man älskar som ej längre finns hos oss. Tänker på fabror John och min farmor, och min lilla katt quinnie. Saknar och älskar er!





har nästan precis kommit hem från jobbet, jobbat i 9 timmar...lite trött nu. Får ont i ryggen oxå ibland när jag jobbar så länge, står ju upp hela tiden!


Du är min största skatt, du gör mitt hjärta glatt, och när vi
kramas är jag din,
Du e så söt,  jag blir glad, vi kan kramas varje dag
Du e så söt och det jag vill, e att få en kram kram till
Min kärlek e så stor, mitt hjärta du bebor.

Min kramis e min håkan...Älskar dig av hela mitt hjärta! Puss



Nu ska jag snart sova, ska ju öppna imorgon oxå 09.30-15.00.
Natti natti, ta hand om er

Mitt i natten

Just nu är det mitt i natten! Har precis kommit hem från Grand.
Det var jätte roligt ikväll ju! Haha...jag som katt och carro och frida som 80-talister!

Men det var grymt mycket folk ute! Jobbigt det, när alla bara knuffas o puttas på dans golvet!
Trodde inte det skulle vara så jobbigt med utklädda personer, som det faktiskt var. Med tanke på rånet....där kom in några som var tjuv o polis, det var jobbigt att se han som var tjuv. För han hade med en luva på sig typ...så jag kom att tänka på den kvällen som rånet var. Trodde inte det skulle vara så jobbigt, kanske för att man hade druckit oxå, som det var lite jobbigt. fick gå hem lite tidigare.

Jaja, imorgon ska jag jobba 12-21, usch många timmar för mig! men ob tillägg hela dagen för det är allahelgona helgen ju. Det är bra.
Håkan ska iväg med brukshundsklubben, han skulle hjälpa till med nån spår-tävling. Så han är ändå inte hemma, så då kan jag lika gärna jobbe lite ju!

Puss o natti natti

Bild 1- jag och min kisse katt bebis
Bild 2-Cacarro och fritts 80-talisterna
Bild 3-jag och lilla syster malin
Bild 4- Fritts och jessica

RSS 2.0