FylleGubbar....

Shit, vad en massa fylleGubbar det finns!!!! Iallafall på mitt jobb en lördagskväll efter löning!!!
Fick dra en nödlögn och säga att dom druckit såååå mycket att ölen tagit slut....som tur e trodde dom på mig!!! Jag menar dom var ju redan packade då dom kom hela gänget...så dom fick ändå bara vars EN öl....

Lördag nu då.....gjort en av 2 9 timmars pass.....sista imorgon! Hann kolla en snutt på melodifestivalen nu.....Agnes var bäst!

Nu har man duschat o jag tänkte krypa ner i sängen o kolla på legally blonde.....som jag sett en sådär 20 gånger redan...hehe, men men....Skulle egetligen vilja ligga i soffan en stund....men Håkan totalvägrar att se den filmen!!! Hahahaha...det e ju förståeligt!




Puzz haj, hoppas ni andra får en mysig LördagKväll!!!

Kram från=

Jobbe Helg

Jobba hela helgen....tråkigt!!!!
Ikväll- 17.30-22.00
Lördag- 12.00-21.00
Söndag- 12.00-21.00
Får väl tänka på att de drar in fina pengar...

tvättat idag, ska snart ner o se om jobbekläderna hunnit bli torra, det får vi allt hoppas på
Varit istan en runda med mams, Stina och Malin, åt lite lunch...


TjejFest!!!!!!!!!!!!!!!
Blir det hemma hos mig på lördag den 7 mars, klockan 19.00!
Det ska bli skojigt, hoppas att ni som jag bjudit kan komma....Puzz




Jag är Grym!!!

Jag klarade Hemtentan!!!!! Jippi
Jag som tyckte att jag flummade mest....hahaha! Men jaja, jag klarade den iallafall, fast att jag mest höll på med förberedelser inför festen jue

Innan idag har jag varit i skolan en runda, sen på biblan för att forska om min kommade C-uppsats....lånade massa Islam böcker...får se vad det blir av det hela till slut.
Började nu kurs idag, och på litteraturlistan står det 2 engelska filosofi böcker....NEJ, jag tänker inte köpa dem! Om jag köper 2 jobbiga och svåra böcker som jag bara kommer använda till denna kurs....känns lite onödigt! Jag vet att jag aldrig kommer läsa dem en igen jue. Så det får bli att man lånar referens böckerna på biblan o sitter där lite oftare i stället!!!

Nu har jag o Håkan käkat Lunch, kyckling file, potatisgratäng o salld, det var mumsigt det....så det blir ingen middag ikväll, e han hungrig får han käka macka ju.....Själv ska jag nog hem till L......IGEN...hahaha, fan vad jag hänger där....
Men jag trivs där, både i hennes lägenhet o med sällskapet. Liksom ingen press på att det ska vara städat o fint då man kommer eller köpas fika o sånt....utan man bara är liksom, inget tvång, det känns så skönt det!
Misstolka mig inte!!!, det finns många andra vänner som det känns bra att vara hos oxå!

För er som undrar vem denne tös(L) e, här e hon på bild!!!!
-tagen från facebook:-)


Klockan e snart 14.00, o jag ska hem till min moster o vi ska räkna ut hur mycket det blir att betala för festen, per person! Ja, det e ju Jag Håkan o Stina som delar på hela kalaset


Puss kalas!!!
Två av mina underbara Kusiner<3
Tomas Jönsson och Jimmie Jörgensen

Tomas var snäll nog att köra hem min andra kusin i går, Sofie, hon bor i köping! Hoppas dom körde försiktigt!!!
Och Jimmie, sitter just nu på playan i Dominikanska republiken (hmmm...inte alls avundsjuk...ABSOLUT inte)...han skrev precis att dom har 33 grader o strålande solsken!!!!

Puzz Haj

Förresten.....Bion var super bra! Se den!


 

Vad sägs om bio och lite mys?

Håkan ringde o frågade om vi skulle gå på bio ikväll, och äta nåt gott i stan<3
Han e för go!
Så det blir bio ikväll, "Bedtime stories", den ville håkan se iallafall.

Mysigt!!!!!!
Kul att det är Han som tar insiativ ibland ju;-)

Varit i stan idag, handlat upp alla presentkort.....Blev en väska, bh, trosor och en massa vardagskläder, typ linne och mysbyxor, en huvtröja och en finstickad svart tröja.
Nu blir det dammsuga, ta med vått och diska......tycker att det e det enda man gör när man e ledig jue....hehe
Och så tänkte jag hinna ner om jobbet o äta lite tårta, nya Gunilla fyller visst år idag, o hon har köpt tårta!!! mums


Puzz o hej

Det är ett val du gör+ minnen som blossade upp

"Jag kunde valt att ha dåligt samvete idag när jag åt semlan, när jag tog extra mycket sylt på min gröt imorse eller när jag åt som dom sista bitarna av chokladen nyss till mitt kvällsté. Jag kunde valt att sitta här nu med ångest och fundera på att göra mängder av situps eller bestämma mig själv för att "imorgon ska jag äta supernyttigt och väldigt lite"

Men jag har lovat mig själv att aldrig tänka så mer. Jag ska aldrig spendera en sekund mer av att få ångest av goda saker som jag egentligen tycker är njutning. Ett liv med att ångra allt man äter är inget roligt liv. Det finns en anledning till varför choklad. godis och Ben&Jerrys är så himla gott. Livsnjutning! Och då ska det inte kopplas ihop med ångest.

Jag går inte upp tio kilo för att jag äter en semla då och då, eller för att jag tar den där godisbiten när jag är sugen. Det blir ingen stor förändring vilket väldigt många tror. Därför är den där ångesten så otroligt onödig. Jag gjorde ett val , ett val som ni alla som läser också kan göra och det är att uppskatta livet mer och börja njuta istället att ha ångest. Jag säger det igen, det är inte värt det! Så sluta med det. Gör upp ett avtal med dig själv att sluta ångra och få ångest, det går om du vill. Jag lovar!"                     (blondinbella.blogg.se)


Dett citat är hämtat direkt rak av från Blondinbellas blogg!!! Kan bara rent ärligt säga att jag tycker denna människa verkar vara en bra förebild...sen att hon ser ut som en barbie docka är ju en annan femma.....men men, det som hon skriver här ovan, Håller jag med om, till punt och pricka!!!


I KVÄLL:
Dagen idag bjöds det på övveraskingar må ni tro....inte de roligaste, och om det hade hänt igen, det som nästan hände ikväll, vet jag inte vad jag hade tagit mig till, alla minnen från den där rånkvällen i oktober bara for igenom mitt huvud idag.....Jag hoppas inneligt att det aldrig händer igen...jag tror inte jag hade klarat av att bli ner tvingad på knä under hot, med en pistol riktad mot tinningen igen.... 

kram till alla underbara!!!

Semledagen!

Yes, en semla har man tryckt ner idag...det var mumsigt det. Mamma kom på besök så jag hade köpt varsin till oss!
Igår var jag hos L, det var lika bra som det brukar...fast denna gång blev det en liten roadtrip...hehe, vi kan väl säga att temat på den biltrippen var "som man bäddar får man ligga"....Så e det!

Bjuden till Fest man me.....30 års kalas, inte illa det<3

idag blir det till att jobba igen 17.30-22.00.....men inte så många timmar idag ju:-)
Fick min semesterersättning av min gamla chef, fina pengar det!!! Men dom pengarna blir allt till att spara...så man har lön i Juni månad oxå....


Puzz haj



"Fettisdagen
(den feta tisdagen) kallas i Sverge tisdagen efter fastlagssöndagen och den sista dagen före den kristna fastan; dagen mellan blåmåndagen, tidigare ibland även kallad bullmåndagen, och askonsdagen. I Finland kallas dagen för fastlagstisdagen. Att det är sista dagen innan påskfastan har givit upphov till traditionen att denna dag, och ursprungligen bara denna dag, äta semlor, även kallade fastlagsbullar eller fettisdagsbullar. Eftersom dessa bullar gjordes av vetemjöl (vitt mjöl) kallas denna dag också "vita tisdagen"."




             Sara                                                Håkan

Festen i Bilder

Ja, det var verkligen en lyckad fest!
Jag och Malin hade ordnat en sång oxå till vår moster Stina...lite om hennes liv och så, det blev jätte bra, och Stina gillade den:-)
Jag hade fixat lite knep och knåp till alla, en tävling! Men den var nog inte jääätttte svår, för där var många vinnare...men jag hade fixat pris till alla!!! - hade köpt många mini kexchoklad!!!! Jeje, men det var roligt....fast jag säger bara en sak- om ni ska ta sånger eller lekar från Internet, kolla igenom det först! Det hade jag inte gjort, och där var ett par saker som var helt på tok fel......


Nu är klockan 11.40, och jag ska strax göra vid mig, sen måste jag till lokalen och hämta kött som blev över.....Mamma ska ha det!
Så vid ett tiden hade jag tänkt köra till Linda!!!!! För sedan börjar jag jobba 16.00-22.00 idag....inte så sugen på det faktiskt....men det måste jobbas lite för att man ska kunna tjäna lita pengar jue

Många bilder togs det, här kommer några av dem:

    Håkan 30                         Sara (jag) 25                       och moster Stina 50

Massa Folk

Det bjöds på Cider, Öl och Vin

Nya fotografen....
 

   

   
Börjar urarta.....                    Presentbord


Mysigt!!!!!!!!
    
Sång                          Emelie o Jag
 
         Dans                                     Dans

Puzz och hej för denna gång!!!!!!

FEST!!!

Blev såååå lyckat, tycker jag!
Så roligt att så många kunde komma ändå!
Vi var 50 personer, som firade min 25 års dag Håkans 30 års dag och min moster Stinas 50 års dag.
Så det var hela släkten med mina kusiner och mostrar, Håkans famlij, samt massa vänner:::)))))

Så nervöst det har varit innan festen, många frågor och funderingar ju....räcker maten? hur mycket tårta ska man köpa? Hur mycket sallad går åt?....osv...
Men det löste sig längs vägen..Mycket kött blev det över!!!!! Men det är lungt, mamma skulle ha en del, Malin lite, sen tog vi de som över.
Fick en MASSA fina grejer!
Bland annat:
Biljetter till diggilo i Ovesholm i sommar
Biljetter till Emil Sigfridssons musikal RENT
Spa behandling
Presentkort hos ticnet
Fina Vaser
PENGAR
Presentkort
Och en massa fina blommor och en himla massa andra fina saker

Kort kommer imorgon!!!

Imorgon ska jag jobba på eftermiddagen/kvällen
Och på dagen ska jag fika med L

puss på er!
Och ett stort TACK

Att hinna med....

Stress!
hatar det!
Känner mig så här just nu:

Känns som man bara far o springer runder hela tiden...men ändå inte hinner med nåt!
Men jag har hunnit bli frisk, jipppppiiii!
Och musiken är klar tills på lördag, hoppas bara på att det går att lyssna på brända cd-skivor i lokalen....ajdåååå
Sångerna e fixade!
Hemtentan är....alldeles strax klar....
Tårta ska beställas imorgon, På Maxi....skiva kött ska oxå göras imorgon! Och köpa frukt, sallad, snacks, kaffe, dukar, värmeljus...mm..
Ställa i ordning borden...helst på ett finurligt och bra sätt...så alla kan se varandra, och inte helt på tok för långa avstånd....
Potatis Sallad fixar Håkans chef...som är utbildad kock (och jobbar nu som bilmekaniker...hehe) Mamma har bakat sina goda fransbrö Bullar...yummie!!!

Känns som det finns en himla massa som jag ej hunnit med.....o mitt i alltihopa, skulle man jobba oxå, har jobbat ikväll, 16.30-22.00....
Har varit sååå upptagen med allt...mest med hemtentan (som bara blev flum av allt) att jag glömt bort det allra viktigaste som finns i mitt Liv.....Håkan! Har inte umgåtts med honom på hela veckan ju....han verkar lite siggig o besviken på mig....det får vi ta igen efter helgen!!!!

- Love You!!!!


Puzz o hej för denna gång...får se om det hinns med ett inlägg imorgon....Annars får vi höras igen på Söndag!

Uppdatering...

På begäran...hehe
 Var hemma hos Carro igår och fikade lite, o snacka en hel del, mysade med vovvarna oxå....hihi

Idagens har jag varit med tuppen....åkte till skolan vid 09.00, för att kopiera lite sånghäfte o sånt till på Lördag!!!
Sen inom stan, för att köpa blomma o en lite paket till min Moster Stina som blir 50 år idag!!!!!
Köpte även tidningen...då hon e med i den idag...Kolla in det, det e den bilden där det står "Grattis, halvvägs till 100,från dina närmaste"....tyvärr kan man ej se det om man läser kristianstadsbladet via internet...

Här  har vi min fina Moster!!!!

Sen efter att ha varit där iett par timmar, fick hjälpa henne lite med hennes data oxå, jag menar, jag e SÅÅÅ tekniskt lagt....hehe, men det gick bra, Hade jag tänkt besöka Linda....men blev inte såååå....;-(
Det blir till att ta på söndagkväll kanske????? Eller når sånt

Åkte inom jobbet oxå, för att titta om köttet som jag beställt tills på lördag hade kommit....o Yes, det hade det....himla massa kött alltså.....det blir till att äta en j-vla massa!!!!!

Så på Lördag blir vi 50 pers.....typ


Just nu, efter att jag skrivit färdigt här, måste jag fixa klart hemtenta, fixa ett par cd skivor till festen, och damsuga+diska.....då jag börjar 16.30....får jag sätta fart NU

Kanske man skulle våldgästa ett dop på söndag.....hahaha....kanske inte såååå populärt det!

Puzz 


....


Mys på Stan

Har varit på stan med malin o mams idag, Det var mys det! Fika blev det med!
Så nu tänkte jag sätta mig o börja läsa i min bok, till tentan! Och fortsätta med detta resten av kvällen....Imorgon blir det till att fixa en del till festen....sångtexter o sånt....+ tentan så klart, målet är att bli klar på torsdag, innan jobbet klockan 16.30, så helst bli klar innan 15.00!


Mysbilder idag:
-Mamma istan

Malin
-Jag
Haha, finns såna här statyer på lilla torg i kristianstad, vi fulade oss lite o satte oss på dem...fina kort blev det!

.Strike a Pose!


Lite fika hann vi oxå med....alltid dividerar vi om var vi ska fika....denna gången bestämde jag! Så det blev house of bagels, mums!

Varm choklad mjölk till Mamma

Och Chai Latte till mig


Chicken sallad till malin, o kaffe med mjölk
Och jag o mamma åt räkwrap=


Fick ett par skor av mamma, hon var på skopunkten, och köpte två par stövlar, så då får man ju ett par skor gratis...det paret fick jag välja:-)

Blev ett par skor till våren=


Kram

Nattbloggar

Kanske borde ta o gå o lägga sig nu.....Måste göra hemtentan imorgon!
Och till stan med mams o Masslin!

mycket förberedelser inför lördagen nu oxå.....


så denna vecka ska jag hinna med=
1, att bli frisk
2, Hemtenta
3, Tårta
4, jobba
5, + alla andra förberedelser inför festen!


Mina närmaste dagar i bilder:
 torsdags-hehe, så här jobbar jag och milifer...glass, kaffe o varsin tidning! Nej, men skoja bara, lite fika på jobbet, Milifer hade köpt lite glass till oss, då jag hade fyllt år o så ju!
-hittade även en mycket fin väska på Gina då förstås.....

- Fredags mys, med bakadpotatis, med massa tillbehör! Mums

- akuten på lördags morgonen...Öroninflammation.....


Alla hjärtansdag middag på rosegarden, med mamma anders malin o min Håkan


mysigt!
- då jag låg sjuk hela söndagen, skämde jag bort mig själv lite....gottis!


Idag- Måndag, Malin var hos oss ieftermiddag, åt mat, spelade kristianstads spelet (typ som monopol)
-Malin, koncentrerad!

Malin Vann!!!!
-lite efterätt oxå, hallon, vindruvor, melon, apelsin och banan med vaniljglass!!!


Natti Natti, Puzz


Ip Adress?

Visste ni att denne person som kommneterat i mina inlägg-har gjort det på andras bloggar oxå....en person som bara går in o läser, o vill såra, verkar det som!
Gick in o kolla, det var samma Ip adress på alla de kommentarerna!!!=IP: 194.14.176.2

Googlade Ip adressen.....kom inte direkt fram till nåt vettigt....Nån från Solna?



Kunde inte sova inatt, gick in o la mig isoffan i stället, jävla öroninflammation alltså! Men pencillinet verkar nog snart, gick in o la mig i sängen då håkan gick till jobbet, då hade jag tagit en dos pencillin och 2 panodil zapp, efter ett tag somnade jag, sov från 07.00-12.00...skönt det!

Tvättar lite nu, hade bara 2 maskiner, sen ska jag o Stina kolla på lokalen tills på lördag! Vi blir 53 pers, skulle blivit 60, men de andra gav återbud, så nu har jag beställt mat för 53 pers....

Sen kommer Malin hit, spela lite spel, eller kanske pussla, o äta nåt gott!



Mina Vänner!

Jag har gjort fel, så otroligt fel!
Innan har jag skrivit o tyckt att vissa vänner inte hört av sig, då det varit fest o dy, men å andra sidan Själv då? Har jag hört av mig speciellt mycket? Nääää, inte vart så....Så vem e jag att döma? Va?
Bra Sara, kanske man skulle tänka sig för innan man skriver nåt, eller säger nåt.....
Jag menar, vilka minnen man har ändå! Från alla fester, (och kommande fester!). Och vilka var det som fanns där för mig då jag o Håkan hade det lite knas.....?!



Så, för att lägga alla korten på borden....Förlåt!

Det var aldrig meningen av mig att det skulle bli så här!
Jag är inte den som vill vara ovän med folk, och det var inte meningen

Usch, kände mig hemsk nu, då jag förstått att jag sårat människor, och inte bara människor, utan mina vänner!
Hoppas vi kan lösa det (har löst det)....och att ni kommer till min dag på Lördag, kan inte tänka mig en fest utan er!

Hade mycket gärna velat bjuda andra vänner oxå, (både nya och gamla).....men hoppas på en fest snart!
Tänker inte nämna en massa namn, då det e lätt att glömma, eller blir fel!
har förstått det nu, att det kan bli fel!

Jag är tacksam för att ni alla finns i mitt liv!

Puzz

Allahjärtans Dag och öroninflammation

Kram till alla underbara O söta idag!

O en stor Bamsekram till Håkan!

Jag har varit på akuten i morse, då jag inte kunnat sova på hela natten, ont i örat! Kände att det kunde vara öroninflammation...har haft det mycket som liten....
Doktorn tittade, o Japp, mycket riktigt, en rejäl öroninflammation var det till och med.....O feber har man oxå.




O jag som skulle mysa med Linda oxå ikväll.....f-n med, alltid e det nåt liksom!!!!


Fast mat måste man ju äta (fast att det gör ont att äta just nu)....så vi ska till resturang snart....

Sen hem o bädda ner mig i soffan.....kolla film eller nåt

puzz hej

Ont och otur

Har legat  i soffan o skrikit ut min smärta som jag har i magen just nu....!
Trodde det var blindtarmen först...men det var inte där jag hade ont....utan jag har ont i övre delen av magen? Vad är det då för fel....Lena?...vet du?
Har haft det e 2 dagar, men nu känns det lite bättre, tog ett par link tabletter....

Dessutom har jag svinont i örat....känns som öroninflammation....men undra om det e det...det var tydligen inte så vanligt hos vuxna...? Det känns som där är ett sår i örat, och det gör ont då jag tuggar!


Hoppas på att bli bra tills imorgon!!!! Då det är allahjärtansdag middag på rosegarden klockan 18.00, o sen hem till Linda!


Dessutom har jag varit livrädd för att gå ut idag...Fredagen den 13 ju....Det har alltid hänt någont förargligt denna dag för mig tidigare....Så även idag!
Skulle till maxi o handla, o bilfan vill inte starta!!! Kom in i bilen, men nyckeln gick ej att vrida om.....O håkan kunde inte komma o hjälpa, han skulle till vetrinären med Glenn (han har ont i ögat) så jag ringde mamma, visste att hon var i stan, så hon kom o hjälpte mig....så det ordande sig


Tack till alla er som sagt sitt om en "viss" Person.....!

Puzz

vilken j-vla idiot!!!!

Jobbat kväll med Milifer!det gick bra, som alltid:-)

Sitter just nu o är lite ledsen! Vem fan Tror hon att hon e???
Får man inte äta Tårta på sin födelsedag????? O nej jag har inte ätit 4 tårtor o en semla o massa kinamat på min födelsedag....
Utan 2 bitar tårta, o en halv semla (orkade inte ens hela.....) o JA kina mat på kvällen, ursäkta att man unnar sig nåt ibland, då man tränar 3 ggr i veckan och inte äter chips o godis (förutom en eller två lördagar i månaden!)

Ahhh, vet fan inte varför jag känner att jag behöver försvara mig ens.....men jag blir förbannad! Vad har hon med mitt liv att göra? Som sagt känner bara en Mia....o hon e det absolut inte!
Så jag inte vem människan e ens...då hon inte vågar ge sig till känna!!!! SÅ JÄVLA FEGT!

En kommentar till från denna jävla människa, som sårar o lägger sig i...så blir det lösenordsspärr....Stackars lilla Mia, vad ska hon då läsa, (då hon har suttit o läst igenom en hel jävla A4 sida om mitt liv), Kanske Mia får skaffa sig ett eget liv!!!!!

Vill ni andra veta vad denna jävla piss person skrivit denna gången? Gå in i mina kommentarer från "vilken dag det blev".....Äh förrresten, jag kan lägga in det här till er:
"ja men grattis då.... Den där viktminskningen verkar ju vara långt borta om man tittar på din mat blogg vad är du uppe i denna veckan 4 tårtor 1 semla kinamat och säkert nått mer. Det går ju verkligen bra......"-Mia



Nämen Gud vad bra man mår nu då....Jag vet att man kanske inte ska ta åt sig....men jag är ju överviktig, o hade inte behövt äta tårta o sånt egentligen....men det var ju min 25 års dag...eller hur?
FAN MED




Vilken dag det blev!

Idag är jag närmare 30 än 20.....


Tänkte jag skulle berätta om min 25 års dag!

Blev väckt klockan 06.00 av Håkan, som ville bjuda på frukost....men nej, så blev det inte...lite för tidigt för det, så vi mysade lite och jag fick en present- då jag öppna såg jag att det var en ny mobil telefon (G502- ericsson)
Ja...så GLAD jag blev, min gamla har börjat cpat sig....!

Gick upp vid 09.00 sen, och skulle hem till Josefin Andblom på fika, ett halvår sedan vi träffades sist...så det var på tiden att vi träffades oxå. Börja med att jag fick skotta fram min bil, plogbilen hade gjort en väldigt tjusig vall precis brevid min saab...då jag inte har nån skyffel i bilen, fick jag improvisera lite o sparka o sopa bort snön (en mini soppkvast har jag tydligen i bilen)
När väl tagit mig till Vä, kom jag hem till Josse, Johan o Werner. Josefin överraskade mig med en Tårta, med mitt namn på och allt, Tack Gumman! Sen lekte jag lite med Werner, han har minnsan blivit 10 månader nu...

Efter ett par timmar där åkte jag vidare, Nu bar det av till Maxi och till Ica kvantum...för jag hade fått erbjudande om gratis tårta på båda ställena.....O Gratis brukar man inte säga nej till! Så på Maxi fick jag en Daimtårta (en sån fryst) och en tårtspade till. Och på Ica Kvantum fick jag en swartswaldtårta (frödinge)......Tänkte att det kunde vara bra att ha tårta hemma om någon ville komma o hälsa på denna dag!
Hem en runda, satte på datorn, och Facebook! 27 nya händelser......shit, många som hade grattat mig redan på facebook ju:-)

Håkan kom hem en runda från jobbet, på lunch, och hälpte mig lite att komma igång med mobilen...Då Håkan åkt till jobbet igen, tänkte jag städa över med damsugaren, bara lite snabbt, för jag visste att Pappa skulle komma på besök...hann precis städa, sen kom han...han hade tre semlor med sig! Vi fikade o pratade lite, o jag fick en blomma!

Klockan 16.30, äntligen hade pappa åkt igen, nu var jag själv en stund, tänkte jag, och satte mig ner i soffan med en cola och lite choklad (från Linda), o tänkte mysa tills Håkan kom hem, han slutar 17.00 ju.....
Men jag hann knappt sätta sig ner, så hörde jag att en nyckel vrids om i dörren....VAAAA? Kommer håkan redan?
Jodå, mycket riktigt, in kom Håkan o Glenn....O håkan säger att vi skulle vara "på ett ställe" klockan 17.30. Och att det var därför han hade kommit hem tidigare från Jobbet....
men han ville inte berätta vart vi skulle.....det skulle vara en överraskning!
Men jag försökte lista ut det...men alla de förslag jag hade var tydligen fel....bland annat trodde jag att vi skulle hem till Mamma o Anders i Knislinge, o äta middag där....((((för jag tyckte det var konstigt att mamma o dom inte kommit hem till mig under dagen o fikat, o sagt grattis))))....men nej, se det skulle vi inte! Ok, vad kunde det då vara????? Efter många andra gissningar (kolla på en bil? Kolla på ett hus? ut o äta middag?...osv) Gav jag upp!
Jaja, så vi körde, ut på härlövsänga leden....ok, undra vart vi skulle......?
Tillslut kommer vi till bowlingen på näsby......O jag fråga jaha, vi ska bowla?
Håkan bara, nej det ska vi inte, vi ska kolla på den bilen som står där....o pekar på en Opel
....o jag bara- ehhh jaha?
men så plötsligt ser jag Stinas bil (min moster) och Mamma o Anders bil stå parkerad utanför oxå....Aha!
Så vi skulle inte kolla på en satans Opel, utan vi skulle bowla! Så när vi kom in där på bowlingen, var mamma, Anders, Malin och Stina där!
Sååå kul de va! fattar inte hur de kunde hålla det hemligt....och att håkan kunde ljuga hela tiden!
Fick även 2 cider att dricka där....mums!

Efter Bowlingen, skulle vi på resturang...men dom skulle självklart inte berätta för mig vart vi skulle.....jag hade sagt till Håkan att på min födelsedag ville jag ha kinamat, I Love kinaMat!!!!!
Men Håkan bara-vi får väl se vart vi ska, jag vet inte!
Så vi körde bakom Anders bil .....o till slut hamnade vi utanför Mcdonalds inne i stan!?
Men, nja, vi skulle inte in på  Mcdonalds, utan vi skulle till Peking, YES, det blev Kinamat!
Fick lite paket o sånt där oxå, Pengar av Mamma O Anders, och av Malin fick jag en presentkort på hälsa o helhet-spa avdelning....Helkroppsmassage med bodyskrubb! Kul det ska bli
och av stina-en bruksanvisning, till min nya hushållsassistens, som jag ska få av henne senare

Efter resturangen så följde Mamma,Anders o Malin med hem på en kopp kaffe o lite tårta!

Vilken Bra Dag detta blev trots allt!
TACK

Och tack alla er som skickat sms o skrivit till mig på Facebook!
O Tack Linda o Lena o Josefin.A som lagt in inlägg om mig på era bloggar! -Kram
Till och med barnen som jag tog hand om i USA, har skrivit grattis till mig på Facebook!

 Och min nya chef-Gunilla "Nilla" på jobbet skickade även ett Grattis sms till mig!



Vet ni vem som var först till att gratulera mig? Facebook,så klart! Och mamma!-haha

- Mycket snö i Stan denna dag!


Mer snö istan


Tårta hemma hos josse

Josse o Werner

Werner, så söt!
- Blomma från Pappa

Paketer från Håkan<3, Cd skivor, Kristianstads spelet, salt o peppar kar-som kramas, ljus
Och Mobiltelen!

     

- Massa Bowling bilder!


Kina Mat-förrätt, Vårrulle på resturang Peking

Mat

Kram till er alla från mig!

25 år idag!!!!



Grattis till mig!

Fast lite ångest har jag nog....vet inte varför egentligen?!
Är man gammal vid 25 års ålder???

Puzz

Snökaos

Har varit ute å kört i snöovädret.....såg knappt nånting hem från Tollarp!
Nu e jag hemma iallafall!
Det snöar ALLTID då jag fyller år, skojar inte, ALLTID....

Har varit hemma hos Linda o Minna idag, alltid kul att få snacka av sig till nån som lyssnar, och med någon som man vet inte snackar massa skit om en...Man kan prata om allt, skönt det.

 Kaffe hos Linda

   Överfallen av Lindas Katt!-Mys


Ajdå, lite snö i Tollarp.....


Snöar i stan oxå....


Fick massa coklad av henne med....vilken tur att hon inte tål nötter....hehe
-mums!

puzz hej.....25 imorgon...usch då!






ALLA hjärtans dag!

På Lördag-ALLA hjärtans dag!
Jag tänker så här, att den dagen spenderar man de nära o kära! Så jag tänkte göra just det!
Med mina kära= Håkan, och med mina föräldrar på rosegarden på middag, klockan 18.00
Och med mina nära=vänner, med fest hemma hos Linda senare på kvällen, det kommer bli nice det!



Ni har väl inte glömt att jag fyller 25 år på Onsdag!!!!!! Den 11 februari
Får se om Håkan o company har planerat nåt kul, annars blir det kanske dildoparty hemma hos Fridas granne....

  = 


Gjorde egen thaimat till middag idag! Mums
den bestod av kyckling, kokosmjölk, gröna böner, bambuskott, vitlök, chili och paprika!!!!


Imorgon e det Tisdag, och jag ska till skolan igen, 13.00-16.00, sen blir det hem till Linda, tror jag nog det blir!

Puzz hej


Helt Alene!

Helt ensamen på svenska!

Orkar inte plugga!
Piss tråkigt!

Rummel O Rabalder

Vilken tjafs det blev om förra inlägget!!!!!!!
Men, ok!!!
Let´s Leave it Then!

Tack till två under bara nyfunna vänner Linda (annorlinda.blogg.se) Och Jessica (jessepersson.blogg.se)
TACK
Tack även för det fina i din blogg Linda! Känns bra att man  inte e den enda som regerat på sådant beteende!


Städat idag, Måndag!
Mina kläder från Gina kom oxå idagens!
Allt passade, nästan- ett par jeans leggings som var för små........:-(

Får se om det blir hem till Linda en runda ikväll då:-)
Hoppas på det

Snart laga lite middag, kyckling o ris


Puzz hej

Ps: I love Sys Bjerre!!! She´s Lovely


Cadou i Skogen!- Mamma o Anders Vovve





 

HAHAHAHA!!!!!SÅ BRA!


Några bilder ja hitta....


Fritts, Carro o Jesse


Edina, Jag o Carro


Anna O Martin


Sofie, Fritts, Carro, Martin, Em....


Skål!
Hoppas ni får en mysig fredag!
O glöm inte fredags groggen.....

Puzz hej

Stress Torsdag...

Vaknade sent....igen!
Upp, göra vid mig, ner o slänga i tvätten i maskinen, (och såklart var det bara en maskin som fungera, den andra var sönder, f-n, det sabbade hela min tvätt planering!)
efter det, till skolan ett par timmar, sen hem till tvätten, hann precis upp i lägenheten o hänga upp det som var blött, sen äta nåt snabbt, sen direkt till jobbet o jobba från 16.30-22.00!
Lite för stressigt för mig, känner jag, helt slut nu, ska kolla lite SATC nu o mysa under täcket i soffan<3

Skulle egentligen vara hundvakt imorgon, Till Cadou, men mamma o Anders skulle inte till Tyskland, skulle tydligen bli snöoväder imorgon! Så då belv man ledig istället, ska träna med syster klockan 10.30, sen sola (se lite fin ut till festen den 21 ju:-))
Sen blir det nog lite forskning med skolarbetet, o hämta böcker hos mams, sen JOBB igen 17.30-22.00!

Puss Haj

Gina Tricot Fans......

Oh härreGud!!!!

Har precis hittat Gina på internet....webbshop!

Tack gode gud!

Fryser

I said Brrrr, it´s cold in here, there must be some winter in the atmosphere.....hehe

Ska det nu va vinter...så kan det väl komma lite SNÖ oxå....det e ju kallt nog för det iallafall!!!

Har problem med att komma på exakt ämne till C-uppsatsen!!!! Vill ju inte skriva om nåt som redan finns, som t.ex hedersmord, matregler, halal, suni, shia...osv
Blir imorgon till att leta upp lite böcker på biblan o så......

jobbat idag, med Lena, nya öppet tider har vi nu, då vi har ny chef! Kändes lite konstigt att stänga en timme innan, vi stängde 21.00 idag, innan var det 22.00. Så nu är man hemma klockan 22.00 istället för 23.00. ganska skönt det faktiskt!

Jobba HELA helgen oxå.....torsdag 16.30-22.00, Fredag 17.30-22.00, Lördag 12.00-21.00, Söndag 9.30-15.00....blir trött av att bara tänka på helgen....jeje, goa pengar iallafall!

kanske lite vila oxå imorgon då....och kanske träna med Malin på kvällen.....?

Håkans sms till mig idag: "Lite info: jag diskar imorgon och älskar dig idag."- haha, han e för go...eller kanske bara lite fjäsk för det va hans tur att diska idag....hmmmm!


Puzz Haj




Glenn har alltid bästa platsen i soffan!!!!
Bortskämd vovve...




En Förebild

Nästan precis hemkommen, har varit hos en person som inspirerat mig!

Att tro på livet!
Att tro på förändring!
Att veta att det går att förändras och ta sig i kragen!
Hon e en egentligen en kraftkälla, fast hon kanske inte tror det själv!
Hon bevisar att det som kan verka omöjligt, verkligen är möjligt!
Hon är en öppen talare, om livets svårigheter, Hon är en inspirationskälla, Ja helt enkelt en förebild!


Kan tyckas att jag brer på för fullt nu, men för mig, bevisar hon att man kan förändras, oavsett bakgrund, och att kärleken till våra barn är det som är det finaste i Världen!

"Vi har svårt för att ta åt oss av komplimanger, då kritik är det enda vi förstår, och kan hantera"-citat som jag tror många kan relatera till!

Denna Måndagkväll, som jag trodde skulle bli lite kaffe o snack nån timme hos en nyvunnen vän, blev till ett par koppar kaffe och till fem timmars prat om livets möjligheter och svårigheter

Tack


Måndag 2/2-09

Inte länge kvar tills jag blir 25 år nu! Usch, halvvägs till 50 nu......

Håkan blev nöjd med sin dag igår!

idag blir det lite skolarbete, och sen lägga sig i soffan o titta på sex and the city, tror jag, har ont i magen!

Skola och jobb imorgon blir det!

Söndag:

lite tårta i söndags! mums!

valpar hos min mobror, mamma o valp på bild!

Valp

Lördagen:
Utflykt till Ryd, gammal bilskrot!


jag o Glenn

min nya bil

jag

Håller på att fundera ut vad jag ska skriva om i min c-uppsats!
Islam, e valt, men ett ämne oxå inom islam, som inte känns för uttjatat, men där det ändå finns
litteratur att hitta!


Allt för denna gång!
Ciao

bild på mig idag-måndag!

Håkan 30

Grattis Honey Bunny

Dagen började med att Håkan familj kom hit med frukost....håkan visste inget, så det blev överaskning( men jag visste...hehe, kunde hålla tyst...)!!!! Kul
efter det fick jag diska....!
Efter diskning- Åkte med Mamma o Anders till Kim o Rita o kollade deras pitbull valpar!
Sen följde mamma o anders med hem o åt tårta! Vi köpte några fiskar i present till Håkan oxå på hem vägen...
Håkan fick presentkort på Paintboll av mig, och en puma tröja, och en ficklampa!
Imorgon bitti blir det till att gå upp relativt tidigt, o köpa bommor till nya ägaren av Sibylla, och ta förväl av den gamla, oxå med en liten blomma, en avskeds blomma!

Ikväll, var det Håkan som fick välja vad vi skulle ha till middag, det blev potatiskroketer,beaneissås, och kycklingfile!

Nu ska vi gå o mysa i soffan!

Lite bilder från dagen kommer imorgon!

Puzz!
Natti natti! 



RSS 2.0