Hundslagsmål och handboll

Petra o Alex var hemma hos oss igår o käka lite mat, jag gjorde lite pasta med pastasås, med kyckling och till efterätt hade jag gjort äppelpaj, och petra kom med en kladdkaka!!! Dubbel mums!

Glenn fick ett paket i julas av håkans chef, med grisöron o grisknorrar i, han har inte brytt sig om att öppna den, så jag har slällt undan den i ena hörnet så länge, tills han var sugen. men han har inte rört den....som tur e....annars hade han nog blivit dålig i magen av allt det godiset till honom.
Men iallafall, håkan satte sig ner på golvet i går kväll, med Glenn på ena sidan o Rix på den andra, och skulle öppna detta paket o ge dom nåt gott därifrån, både Glenn o Rix var riktigt sugna, de skulle i paket direkt, rix tyckte nog att glenn kom för nära....för han börja morra lite, och helt plötsligt flög dom på varandra!!!!!!!!!!!!
Håkan flö omkull på golvet, och det tog en liten stund innan vi fick loss dom, Glenn bet inte hårt verkade det som för Rix hade inga bit märken eller så....
Men Glenn e skadad.....Rix bet honom över nosen, och i halsen, Men han mår bra...det på nosen var värst o blödde ganska kraftigt, och i halsen blev det bara ett litet märke...
Vi blev så rädda, och förbannade på dom.....dom har aldrig gjort något sådant förut, inte så här allvarligt iallafall.

Stackars Glenn


Ikväll blir det Handboll igen!!!! Mamma kanske kommer hit o kollar här hemma idag. Ikväll måste dom vinna, annars kan dom lika gärna åka hem igen....Heja Sverige!

Hittade en bild på examens brudarna nr1:

Grattis till er alla: Sofie, Anna, Em, Frida och Chornelia
Ses vi den 31 jan?????

Jag är ledig idag, tänkte diska disken från igår, och kanske iväg en liten runda o träna....får börja nu ju så smått!!!!!

KRAM

Kommentarer
Postat av: Sofie

Nä, stackars Glenn.. Hoppas det blir bra snart. Vad händer den 31a? Kram

2009-01-21 @ 17:35:14
URL: http://offie85.blogg.se/
Postat av: Jesse

Stackars Glenn... Hoppas det läker fint på honom... Kommer ihåg när Shiva o Gallie rök ihopa! Shiva fick ett stort jack vid ögat.. Ingen kul syn. Men det läkte fint som tur var... Krya på honom.. Kram

2009-01-21 @ 19:00:08
URL: http://jessepersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0