Idag är det halloween!

Ska nog hem till lillasyster och festa idag....Men jag ringde henne precis, och hon hade precis kommit hem från jobbet. Och hon möttes av en överraskning! Hennes kille från G-borg hade kommit hit....kanske inte så kul med en sån överraskning när man har bråttom, och väntar folk, som ska komma om ca en timme!!!

Hon skulle ringa tillbaka, så fram tills dess, vet jag inte alls vad som händer...hmmm

Jag går och gör vid mig nu iallafall....så får vi se vad som händer!

Var och snabbfikade med Fritts och CaCarro idag, hihi, det var mys!

Här är en bild från en av våra crazy fester..hahaha...anna, Fritts och cacarro!
 

Jobba

Ja,i kväll ska jag jobba. 19-23, så det e inte så länge ju.
Hatar vädret som är just nu, måste ha varit den kallaste dagen på länge. Regn, blåsigt och svin kallt.

Magen är lite bättre idag, hoppas på att den är ok till imorgon.

Kom på en sak för en tid sedan, att Vissa människor förvånar en ibland. Då man hört så mycket skit om en person, och så visar det sig att hon är hur go som helst!  Fan, vad jag hatar skitsnack! Tänker inte lyssna på det mer!
Ska från och med nu bilda mig en egen uppfattning om människor. Och försöka slå döv örat till då andra snackar skit!

Någon som vill följa med till Ullared måndagen den 10?

Puss hej

Hemma

Nej, blev inget alls av denna kväll! Så ont i magen nu, detta är inte menssmärtor! Det känns annorlunda...Kanske är det lite nerver som spelar in...nervös inför praktik nästa vecka ju.

Hoppas det blir bättre,annars får jag kolla upp det imorgon.

Blev så ledsen nu när jag inte kunde följa med ut! Jag gillar inte kåren direkt men hade varit kul att få vara med kompisar och så ville jag ju klä ut mig! och så känns det som att jag sviker Frda och Sofie...Förlåt!

 jag och frida på förfest, någonstans i nåt studenthus! (Ett tag sedan)

Hallowen på Kåren

Blir det nog i kväll....Hade så ont i magen innan idag, det börjar bli bättre dock. Så lite sugen på att gå dit! Tror jag gör det!
Så kul att få klä ut sig med!!!!! Ni får se bilder sen på vad vi var utklädda till.
Vet inte om jag ska dricka i kväll än....ahhh, alltid ute i sista minuten ju!

Nu sitter jag och väntar på Håkan, jag har lagat mat-kyckling ris och cafe de paris sås! Mums!

Här är bild från förra årets hallowen på kåren

har varit mycket idag-trött

ja, i dag har varit en händelserik dag.
I morse vid nio åkte jag hem till stina för att låna hennes dusch (undrar när vårt badrum ska bli klart?), sen skulle jag till polisen vid 11. Det gick bra, men inte var det lätt inte.
Efter det var jag i skolan, på lektion med Sinika, hon är en bra lärare, gillar henne, hennes lektioner får man ut jätte mycket av lite annat än Roys lektioner!

Fick telefonsamtal från Söderportskolan, tydligen ska jag vara där på min vfu (praktik), och inte i Åhus som jag trodde först. Hade ju blivit placerad i Åhus på sånnaskolan. Men för att ha kvar min behörighet, var jag tvungen att vara på gymnasieskola. Men det ska bli roligt iallafalll, 5 veckor på söderport.

Känns ju lite konstigt egentligen att vara på söderport, då man själv gick på Österäng!
Efter det att min nya handledare på söderport hade ringt, ville han att jag skulle komma dit. Så efter skolan åkte jag dit för att träffa honom och för att gå igenom lite saker, schema å sånt.

Sen inom Ica Kvantum för att köpa bröd och mjölk, tänke vi skulle varma mackor idag, orkar inte laga mat idag!

Malin ringde precis, hon skulle till frissan idag ju. Att hon skulle färga håret visste jag ju, men hon berättade att det blev ganska mörkt.....ska bli spännande att se henne sen.

Träffade Frida på skolan idag! Blir hallowen fest imorgon! jippi, ska bli så kul att få klä ut sig ju....vet dock inte riktigt vad jag vara än.....förslag??????

Tänkte gå och lägga mig o vila lite nu, innan min älskling kommer hem! Titta lite på gammal repris av top model:-)



Fina Bilden, Anna, Sofie, Frida och jag!

Hemma i Knislinge

Sitter just nu hemma hos Mamma o Anders i Knislinge, hälsar på lite ju. Jag var så sugen på våfflor, men mamma hade inte gjort några...får väl göra egna hemma sen nångång. Ja, jag vet att det är sååå onyttigt, men det är ju gott. Ibland får man ju äta lite onyttigheter!
Haha, Malin sitter och håller på med sitt nya löshår-klippa o klistra! Hon ville oxå med, hon ska ändå till frissan i sibbhult imorogn så hon tänkte sova här.

Natti natti


Miss Li

Till miss Li, som har en blogg, vars design ser ut som min...hoppas det e ok! Tyckte din var fin, och behaglig att läsa, så jag ville ha en likadan..hehe     KRAM

Några av de allra Bästa




Här är bilder på några av de bästa vänner som finns, och min mamma, som förutom att vara min mamma är en underbar vän hon med!
Carro o jag
Emelie, och lillasyster Malin.
Anna, Sofie och Fritts!
Stina och mamma
Min kärlek-håkan
Anders och Cadou
Glenn



Polisen ringde...

Polisen ringde precis, jag sov ända till 11.00 idag, så skönt. Men iallafall Polisen ringde och jag ska in på förhör igen, skulle titta på några bilder på personer som det kunde vara.
Polisen sa att även om de var maskerade så skulle jag försöka titta på bilderna, kanske känner man igen nåt...vill inte! Men å andra sidan vill jag att de ska få fast dom jäklarna!

Fast att jag tyckte att jag har sovit ut i dag, så är fortfarande trött! Varför är det alltid så, det sägs ju att det alltid går att ta igen sömnen...

12.00-17.00 tvätta
13.00-ca 14.00 saint Lucas(psykologen)

Polisen imorgon kl 11.00 på polishuset

Alltid lite crazy!

Välkommen till min nya blogg!

Hej
Ja välkomna hit.
Tänkte dela med mig av mina tankar om livet!
Hoppas ni kommer läsa, och kommentera gärna, men om ni tar illa vid av nåt som jag skriver, säg detta till Mig. Det kommer uppskattas i längden, jag lovar!

Är nästan precis hemkommen från P-möte på jobbet. Det gick bra, trodde jag skulle vara mer nervös över att berätta, men det gick bra. Personalmötet handlade mest om Rånet, som skedde på jobbet, för ca 2 veckor sedan. Då jag och en annan tjej jobbade. Jag ville gärna berätta för de andra hur det egentligen gick till. Alla undrade ju, varför man inte gjort si eller så....Nu vet dom ju varför man agerade som gjorde, kanske. Nu har vi iallafall ändrat lite i schemat, och på våra rutiner.
Ska till Psykolgen imorgon, det får jag inte glömma. Och så ska jag tvätta, det är sååå tråkigt!
Men jag är glad ändå! Kram kram

RSS 2.0