Sjuklingen!

Lilla E sjuk! Feber o vill inte äta så bra, har kaskad kräkt ett par gånger idag.
Har inte sovit mycket dessa nätter, upp varannan timme för hon ligger och gnäller och jämrar sig, stackars liten! Tycker så synd om henne. 
Förstår att små kan bli sjuka, och de har tydligen feber ofta, sa dom vill mig på akuten. Men det som förvånar mig e han dom inte ens rörde henne eller ville veta hur hög feber hon har/hade! Ringde till BVC i morse kl 09.00 och klockan e nu halv ett och dom har ej ringt tillbaka!
Imorgon är det midsommar, vart ska jag vända mig då liksom! Tycker BVC kunde ringt tillbaka så dom kunde tagit en titt idag innan det är midsommarhelg o dyl!
Får hoppas hon frisknar till, en midsommar utan lite firade vore inte annat än tråkigt! Men Hon går i första i hand, Nu och för alltid!

Var hemma hos en klok gammal vän från gymnasiet härom dagen! Hon sa att varför ska man gnälla hela tiden, det blir inte bättre av det, och vad hade man förväntat sig när man skaffar barn?! Att dom ska sova hela nätterna? Inte kladda med mat? Inte skrika? Inte bajsa? osv...
Nej, när man skaffar barn får man allt på köpet! Man kan inte bara skaffa barn för att alla andra gör det, eller för att det är det som förväntas av en! Tänk efter, är jag redo för detta? Livet förändras, tro mig!  För mig till det bättre!
Den kärlek man ger, får man igen gånger tusen! 
Vad är sömnlösa nätter (vissa har det värre än andra, kan vara skönt att tänka på när man själv tycker det är tufft) mot en gudomlig liten varelse som du och den du älskar har producerat av egen kraft, hon/han är ditt eget kött och blod! Mäktigt!


Kram
Sara

E´s Favoriter! (del 2)

En investering som jag gjorde för ett par veckor sedan är super tycker både E och jag!
Hon älskar att dricka vatten och att dricka ur just den muggen! Kul och bita i den är det oxå;)
Köpt på Maxi!Ni vet det där lilla biet som man fick på BB, Vi har införskaffat en nästan likadan, fast STOR, E älskar den, och man kan ta med den överallt, bara byta till nästa plats hon är på:)
Köpt på BR i stan!


E´är snart 6 månader! Det märks, det gäller att vara snabb att plocka undan saker, för hon är med snabb att grabba tag i dem annars. En riktig liten busunge är hon allt, mitt hjärta<3


Va? Vad menar du Mamma, får jag inte leka med tallriken med Gröt i?....


  
Ska nååå den!        Yes!Kram
Sara


Stan!

Blev en runda i stan idag!
Var tvungen att fixa lite tills imorgon, till Stoffe´s student!

Förstår inte detta med E, hon gillar inte att vara i stan eller att åka vagn...om det inte rör sig HELA tiden eller om hon sover!
Jag fick passa på att köra hemifrån när hon var lite småtrött, sen somnade hon på väg in och fortsatte sova när jag tog över henne till vagnen. Hann med det jag skulle ändå!
Var inom HM en snabbis, vilket man egentligen inte ska göra när man ej har några pengar, eller inom BR...
Hmmm, ja Lillan fick en leksak inne på BR och lite sommarplagg inne på HM!
Bortskämt jajemen! ;)

Lagade egen mat till henne i förmiddags.
Det blev kyckling med potatis, gröna böner och broccoli, med smör, samt lite mild havregröt i. Kan låta konstigt med havregröt i, men det innehåller vitaminer och mineraler o järn, då vet jag att det är lite sånt extra tillsatt i maten! Den blev god tycker jag, får se vad E tycker sen, spännande!

Just nu vill hon inte äta så mycket, inte alls sån aptit som innan, kan ha att göra med att det varmt ute kanske. Det vet man ju själv, inte är man lika hungrig när det är varmt ute, mest törstig och det är hon iallafall. Dricker vatten, det är ju bra!

HM-

Supersöt tröja, och rosa shorts samt ljus rosa leggings.


Här är maten, ser kanske sååå speciellt mumsigt ut, men men!


Kram
Sara

SwedenRockFestival!


På Swedenrocks camping med Morfar Anders<3

Blev bara en liten runda på kvällen där igår, det börjar ju inte förrens på Onsdag, så vi passade på att hälsa på
innan det blev för mycket ös...

Kram
Sara

Sommar

Sommar, sol och Värme!
Härligt, visst, farligt, absolut!

Jag tycker det är svårt med kläder till dom små, vad ska man klä dem i?
T-shirt och byxor-ja men då är deras armar bara...inte för att man är mitt i solen med dem, men går man med vagnen eller i bärselen så får dom sol på sig ju!
Det bästa är nog tunna långärmade tröjor och tunna bomullsbyxor!
Finns bra material av detta att finna på Maxi!
Ganska billigt oxå!

Har märkt att E blivit ganska gnällig av solen oxå, tror att det är för att hon blir så varm, och svettig. Jag ger henne vatten på flaska, men jag tror hon fåt mycket luft i sig av den flaskan...Ska införskaffa en pipmugg med greppfunktion tänkte jag!

E Provar Pappas motorcykel på Sweden rock campingen igår<3

Tröjan från Maxi!
Här börjar det bli kväll, så hon fick ha jeans och varma strumpor på sig...


Hur gör ni i Sommarvärmen?

Kram
Sara

RSS 2.0