Guld och gröna skogar?

Ingen dag är den andre lik.
Jag stressar och pressar mig själv, hinner inte med, och mår inte så bra..
Lite försent ute med försäkringskassan...Tidsoptimist har jag alltid varit iallafall. Kan bara hoppas att det ordnar sig till det bästa.

Känner mig inte alls lycklig just nu, livet känns upp och ner. Inget är som det ska...
Vill hinna så mycket, men känns som jag inte kommer hinna med.
Hoppas bebisen stannar där inne tills Januari, eller iallafall till slutet av dec, då kanske jag hinner med


Böter fick jag oxå häromdagen, det tillåter inte min budget! Jag har aldrig fått fortkörningsböter förr, synd att det var tvunget att bli en första ggr.

Känns som jag går igenom en fas nu, en berg och dalbana med humöret...

Kram
Sara

Gravid i
v 28

Alltid drömt om...

Ända sedan jag var 14 år har jag velat ha barn, och gå omkring med en rund och fin, söt gravid mage (sån som P har).
Det ska oxå tilläggas att jag från ca 8 års ålder varit överviktig.
Överviktiga människor får ingen söt gravid mage!
Och den syns inte förrens efter v 24, är inte säker på att den syns än heller...
Ibland blir jag så fruktansvärt ledsen över min goteska mage, jag vill oxå dokumentera min mage med magbilder genom graviditeten, men det känns liksom inte rätt...
Smala människor kan förlja magen oftast från start...men inte jag. Man kan liksom inte urskilja om det verkligen är bebisen eller mitt fett, den börjar bli lite hård dock, men går jag utan kläder hemma ser jag bara smällfet ut, överallt på kroppen (som innan jag blev gravid).
Visst känns detta som en piss i Nilen när man tänker på vad som verkligen finns i magen, och att det kommer komma en liten bebis, oavsett om magen är grotesk eller fin!

Om allt går bra med denna graviditet är tanken att vi ska en liten till senare, och då ska jag ha en fin söt gravid mage!! Ska gå ner i vikt så kanske det blir så ju.


Tanken har slagit mig att det är nog ganska viktigt att trivas hemma under en graviditet, samt då man ska vara mamma ledig. Så jag har funderat på att göra en fondvägg i sovrummet och en fondvägg i vardagsrummet. Jag vill så gärna komma igång med att plocka undan och sortera med där hemma så det finns plats för en liten..

Kram
Sara

så här 100 innan BF...

Wow 100 dagar kvar nu!
Det kan nog bäst beskriva med några små ord... Läckande bröstvårtor, hemorojder, trötthet, ryggont och arbete.
Ja, graviditetens baksidor gör sig påmind ibland, men det är inget jag kommer klaga så oroväckande över:)

Jobbar hela denna vecka, och jag har fått ännu mer förlängt, just nu till slutet av oktober. Jag har tänk att jobba fram till den 14 november, sen ska jag ta det lungt innan BF. Ska söka havandeskapspenning, får inte arbeta de sista 8 veckorna av graviditeten på grund av att jobbet innebär en risk.

Tvättar lite just nu, och ska lägga undan lite tvätt senare om jag orkar, hör att soffan kallar på mig..Jobbar 10-19 imorgon ju.

Kram
Sara <3 MagenNärmar mig 100

Det går så fort neråt när man tänker på det...Snart bara 100 dagar kvar:)

Jag blir inte klok på försäkringskassans regler, har missuppfattat det mesta..jag ska boka in ett möte med dem istället, så jag förstår bättre.

Nu ska jag snart bege mig hem till mamma och hjälpa henne lite idag, ska även städa bilen invändigt innan den ska säljas, om någon vill köpa den förstås!
Ikväll blir det middag på Kristianstads Stekhouse med Håkans familj, hans mamma fyller år i dagarna så vi ska fira henne.

Till och med jag börjar bli nervös nu, Anna har bara 11 dagar kvar till BF, spännande ju:)
www.kvisti.blogg.se


Angående valet på Söndag....Jag kan inte alls bestämma mig! Känns hemst att meddela att så här blå har jag aldrig känt mig...Men nej jag vet ärligt talat inte alls!

Blir fundersam på deras valkampanj oxå, M
La upp denna bilden på Facebook, och antydde att den påminner mig om något....

....................................

...................................

Kram
Sara

Livets Små Mirakel

Livet är fullt av små mirakel.
Jag som har längtat så efter att få känna av sparkarna, nu känner jag dem, Håkan oxå<3
Hela magen känns som en bongotrumma ibland, som om någon spelar på trumman inifrån. Känns härligt!
Det är en livlig krabat kan jag säga, och just nu verkar favorit sysselsättningen vara att sparka på mina revben. Det gör lite ont, men det är helt ok!

Jag älskar Hösten, alla färger. Ska ut och gå så mycket jag bara kan och orkar i Oktober. Denna vecka har jag inte jobba så mycket, fanns inga tider till mig. Jobbar bara på lördag. Det är väl så när man är timanställd. Men nästa vecka jobbar heltid hela veckan. Sen är det snart oktober ju :)

Hoppas på att få jobba lite i oktober oxå, men november och december ska jag gå hemma. Kan inte jobba där jag jobbar med en jätte mage i vädret. Känns skönt att vara hemma oxå. Vet inte om jag ska räkna dem som mama dagar eller gå på a- kassa, får så väldigt lite pengar i a-kassa nämligen. Dessutom måste jag söka jobb under tiden...Hmm, vem anställer en Gravid Kvinna som ska ha barn inom 2 månader???

I oktober blir det en runda till Ullared och till Ikea, behöver handla lite till Bebisen och till Hemmet. Vi ska även hinna med att storstäda lägenheten och plocka undan lite så vi får plats.
Är i vecka 25 + 5 nu, så jag har gått hela 26 veckor snart, tiden går så fort, bara 14 veckor kvar snart...Jag tycker att magen börjar synas iallafall, har ingen bild än, men ska börja ta det nu snart tänkte jag!

Skulle behöva färga håret oxå en dag..utväxten gör sig påmind!!


Malin har flyttat till Storstaden, Stockholm.
Hon har fått jobb och lägenhet där, kul för henne. Hoppas hon tar vara på sig där uppe. Känns iallafall bättre att ha henne i Sverige än i Bulgarien!
Kanske man skulle upp och hälsa på henne nån helg sen, och åka inom Katarina oxå på vägen, det hade varit skoj!

Kram
Sara

RSS 2.0