På rätt väg!

Ellie hade gått upp sen sist vi var på BVC:) När hon föddes vägde hon 2800g, sen gick hon ner inne på BB till ca 2600g och nu efter ca 2veckor hemma väger hon 3250g!
Känns skönt!
Har pratat med sköterskan och med Håkan hur jag känner, och det kommer bli att jag lägger ner pumpningen helt när Håkan börja jobba, alltså nästa vecka!

Tack för era kommentarer, de betyder mest för mig! Att veta hur ni gjort och att det har fungerat!
(Dock verkar hon vara lite hård i magen, inte bajsat alls idag....det kan kanske ha att göra med ersättningen?)


Kram
Sara

Kommentarer
Postat av: Anna

Va skönt att det går åt rätt håll!! Du ska såklart göra det som känns bäst och hållbart för dig. Ersättningen idag är ju fullgod som komplement, du ska inte ha dåligt samvete för det..du är lika bra mamma ändå, du vill ju läsa det till bådas bästa =)Har hört att ersättningen kan göra att vissa bebisar blir lite hårdare i magen så det har säkert att göra med att hon ska ställa om sig till den. Hör av dig när du orkar ta emot besök, är så spänd på att träffa er!!

2011-01-12 @ 09:15:54
URL: http://kvisti.blogg.se/
Postat av: Annorlinda

Prova o föra in en temp på henne med lite olja/glidmedel om hon e hård/trög i magen. Det stimulerar musklerna o då kan det komma igång av sig själv. Annars får du kontakta BM så de kan kanske ge annat råd. Det finns laktos (laxermedel) att köpa på apoteket men det e sista utvägen.

Skönt att ni e på rätt väg!

Kram

2011-01-14 @ 00:04:48
URL: http://annorlinda.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja det är ersättningen. Den är så mycket kraftigare än din mjölk.

2011-01-14 @ 14:19:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0